Coaching mod angst for voksne og unge
hos coach Marina Andersen

Personlig vækst og velbefindende

Hej,
Mit navn er Marina Andersen, jeg ejer Academic-M. Jeg er tidligere angstpatient; lige nu arbejder jeg som privatunderviser og coach. Jeg hjælper mennesker med at forbedre deres mentale helbred og overvinde frygt.

Mit mål:

At gøre dit liv lettere og lykkeligere.

Min mission:

At hjælpe dig med at opnå mentalt og fysisk velvære ved at udfordre dine gamle adfærdsmønstre og overbevisninger og undervise dig om angsttilstande.

Ved hjælp af nye og unikke metoder hjælper jeg dig med at løse kroniske problemer, mens du lærer at identificere og fjerne stressfaktorer og opbygge nye færdigheder. Du kan anvende disse effektive værktøjer på næsten alle områder af dit liv.

Kærlig hilsen, Marina

DSC_1081-2

Coach Marina Andersen

Coaching områder

Som coach forstår jeg de forskellige udfordringer, du møder. Min tilgang er at behandle hvert tilfælde med omsorg og omhu. I social angst genkender jeg den frygt og udfordringer, der følger med sociale situationer, og jeg arbejder på at opbygge din selvtillid gennem praktiske øvelser og gradvise eksponeringsteknikker. Helbredsangst kræver en mere nuanceret tilgang, hvor jeg fokuserer på at ændre din opfattelse omkring dit helbred og samtidig giver værktøjer til at håndtere angsten. Eksamensangst er ofte et resultat af negativ indre dialog, som kan løses gennem kognitive omstruktureringsøvelser. I tilfælde af generaliseret angst fokuserer jeg på opbygning af mental robusthed og anvender stressreduktionsteknikker. Panikanfald kræver afspændingsteknikker og grundig undervisning i de fysiske symptomer. Spiseforstyrrelser kan tackles ved at opbygge selvværd, praktisere mindful eating og etablere et sundt forhold til mad. Lavt selvværd behandles ved hjælp af medfølende indre dialog og effektiv målsætning.

Tilmeld dig min populære støttegruppe

Min Anxiety Support Facebookgruppe er et værdifuldt online fællesskab designet til at hjælpe alle, der kæmper med angst-relaterede problemer. Ved at deltage i denne gruppe kan du komme i kontakt med mennesker, som har lignende udfordringer. Gruppen er modereret af mig og formidler tips og værktøjer, som hjælper dig med at håndtere dine angst symptomer og opbygge velvære.

Denne Facebookgruppe har en række fordele: det er et sikkert og imødekommende sted, hvor du kan fortælle om din kamp mod angst, få opbakning og lære af andres erfaringer. Desuden giver gruppen dig mulighed for at forbedre dine kommunikationsevner, opbygge selvtillid, reducere isolation og ensomhed og opnå en følelse af empowerment. At deltage i dette online-fællesskab kan være en effektiv måde at søge følelsesmæssig støtte på, skabe personlig udvikling og reducere angstsymptomer, hvilket fremmer mental sundhed og forbedrer livskvalitet.

DSC_1085-2

"Uddan dig selv om din tilstand for at håndtere angst. Det kan hjælpe dig med at få det bedre og opnå en succesfuld bedring."


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/academic/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:34 Stack trace: #0 /home/academic/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/academic/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/academic/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 34