Undervisning

Engelskundervisning

Jeg er uddannet lærer (linjefag i engelsk og tysk, modul i børne- og ungepsykologi) og har undervist på folkeskoler, friskoler og erhvervsskoler.

Siden 2002 har jeg som lærer hjulpet flere elever med at overkomme sprogbarrierer. Jeg er sikker på, at jeg også kan gøre en stor forskel for dig eller dit barn.

Min undervisning er engageret og varieret, og du deltager aktivt i forløbet, som skræddersys i samarbejdet med dig:

DSC_1041-2
DSC_1065-2

Jeg arbejder med målet om, at du skal kunne forstå mennesker i den engelsktalende verden ud fra deres kultur og historie. Gennem forskellige tekster og genrer får du viden om engelsk som verdenssprog, lærer forskellige varianter af engelsk og får kendskab til traditioner i Storbritannien, USA, Australien og New Zealand.

Du kommer til at arbejde med digitale materialer, som passer til dit niveau og dine sproglige mål. Du kan styrke både dine mundtlige og skriftlige kompetencer (undervisningstimer kan kombineres med hjemmeopgaver).

Jeg benytter CEF-skalaen (Common European Framework), som er internationalt anerkendt værktøj til vurdering af fremmedsprogskompetencer.

Inden du starter privat engelskundervisning, afholder vi en indledende samtale om niveau og forventninger/mål.

Alle online timer er forudbetalte, så du behøver hverken bekymre dig om ekstra gebyrer eller huske at betale fakturaen senere.

Alle undervisningstimer tilbydes som enkelttimer, så du kan bestille så mange ekstra timer, som du har brug for – det giver dig økonomisk fleksibilitet.

Jeg bruger forskellige digitale platforme til at facilitere undervisning for at gøre det mere bekvemt for dig. Følgende muligheder er tilgængelige: Skype, Facebook Messenger og Google Meet.