Om mig: Angst coach

Jeg bruger min personlige angsterfaring og viden til at hjælpe dig

Min angsthistorie

Efter at have afsluttet universitetet i 2002, i en alder af 21, blev jeg ramt af en stor krise, der udløste mange psykiske og fysiske smerter. Jeg havde generaliseret angst, agorafobi, anoreksi og panikanfald – det resulterede i tre måneder på hospitalet, og ingen medicin hjalp. Faktisk blev min tilstand værre, min vægt var kun 38 kg. Jeg fik tilbudt førtidspension, men takkede nej – jeg havde andre planer.

Mens jeg var på hospitalet, læste jeg meget, og blandt mine yndlingsbøger var en om positiv psykologi. Jeg havde allerede en solid teoretisk baggrund i børne- og unge psykologi fra mit studie på universitetet og området interesserede mig meget. Mit ønske om at leve livet fuldt ud, stifte familie og tage på rejser var så stærkt, at jeg var fast besluttet på at blive rask trods dystre prognoser fra lægerne. Jeg brugte de følgende fem år på at studere mine tilstande og modtog hverken medicinsk behandling eller psykologisk terapi. Takket være støtte fra min familie og venner blev 2006 året, hvor jeg kunne vende tilbage til mine almindelige aktiviteter og nyde livet som alle andre. Jeg blev rask, og et år efter blev jeg mor til en dejlig dreng.

Min succeshistorie er ingen undtagelse. Du kan også blive rask ved at bruge de samme metoder og rutiner, som fik mig ud af angst og spiseforstyrrelse. Denne erfaring har lært mig, at alle kan opnå store fremskridt – og jeg er her for at hjælpe dig med min ekspertise.

DSC_1107-2
Abstract pattern

Angstekspert

Siden 2006 har jeg delt min livserfaring og effektive metoder med mange mennesker.

Som lærer var jeg samtidig en mentor for mine elever og coachede forældre i, hvordan de kunne etablere gode relationer til deres teenagere. Samtidig skrev jeg en blog med tips omkring stress og angst. Under pandemien i 2020 besluttede jeg at forlade min stilling som lærer på SESG for at blive fuldtidscoach for at kunne hjælpe så mange mennesker som muligt.

Som coach hjælper jeg teenagere og voksne fra Danmark og Storbritannien med at forbedre deres forhold til sig selv og bekæmpe angst gennem guidet egenomsorg. Denne tilgang gavner mange områder af mine kunders liv – forbedrer ikke kun deres mentale helbred, men har også en positiv effekt på deres fysiske helbred.

I 17 år har jeg hjulpet mennesker med at overvinde deres største frygt og opnå indre ro og harmoni. Jeg bruger en videnskabsbaseret tilgang, hvor simple coachingteknikker og øvelser hjælper mine kunder med at ændre deres tankegang og tilegne sig nye sunde tanke-vaner.

Som din coach vil jeg være støtte i din personlige vækst. Under vores sessioner vil vi dække mange emner – det vil helbrede dig på underbevidst plan. Min coachingstil er en venlig og rolig samtale om, hvad der er vigtigt for dig. Sammen finder vi årsagen til dine udfordringer og opbygger nye vaner, der sikrer dit mentale og fysiske velvære.

Book din første session her

Hvis du leder efter en medfølende coach, som vil lytte til dig og give dig yderst effektive strategier og værktøjer, der hjælper dig med at nå dine mentale sundhedsmål og overordnede livsmål, så book din første session her


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/academic/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:34 Stack trace: #0 /home/academic/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/academic/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/academic/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 34