Coaching: En medicinfri løsning lige ved hånden

Coaching hos Marina Andersen

Du kan booke en session med mig blot ved at trykke på knappen her.

Alle online sessioner er forudbetalte, så du behøver hverken bekymre dig om ekstra gebyrer eller huske at betale fakturaen senere.

Alle sessioner tilbydes som enkeltsessioner, så du kan bestille så mange ekstra sessioner, som du har brug for – det giver dig økonomisk fleksibilitet.

Jeg bruger forskellige digitale platforme til at facilitere coaching sessioner for at gøre det bekvemt for dig. Der er følgende muligheder: Skype, Facebook Messenger og Google Meet.

Mine coachingsessioner bygger på enkle coachingteknikker og nyttige værktøjer baseret på mine ekspertiseområder og videnskabelig forskning fra lingvistik, fysiologi og kognitiv psykologi.

DSC_1081-2
DSC_1107-2

Online coaching i hele verden

Academic-M er baseret i Danmark og tilbyder online coaching til angstkunder i hele verden (Danmark, Norge, Storbritannien, USA, Holland, Sydafrika og Filippinerne). I mange år har jeg arbejdet med mennesker fra forskellige kulturelle og uddannelsesmæssige baggrunde. Gennem årene har jeg coachet studerende, atleter, kunstnere, musikere, administrerende direktører, husmødre, virksomhedsejere og mange flere.

Denne fantastiske erfaring gav mig muligheden for at udvikle unikke, yderst effektive metoder til kunder, som har haft langvarig angst og ikke kunne få udbytte af psykoterapi eller angstmedicin.

Min coaching tilgang lærer dig om din tilstand – hvilket giver dig evnen til at styre din angst. Når du har den grundlæggende forståelse af, hvordan dit sind og krop arbejder sammen og udvikler de nødvendige færdigheder, får du selvtillid og tager kontrol over dit eget liv.

Hvordan coaching kan hjælpe dig

Åbningstider, kriseterapi og kontaktinformation

Der er åbent for online sessioner
mandag til fredag, kl. 12.00-21.00 dansk tid.

E-mail og telefonsupport er tilgængelig mellem sessioner mandag til fredag.

Hver session varer 60 minutter.

Kriseterapi er tilgængelig mandag til fredag, kl. 12.00-21.00 dansk tid og desuden lørdag, kl.18.00-21.00.

Når du har købt din coaching session, kontakter jeg dig via velkomstmail. I velkomstmailen finder du dato og tidspunkt for din første session og en liste med spørgsmål, du kan besvare i ro og mag (uden pres for at svare med det samme). Dine svar vil give mig en kort beskrivelse af dine symptomer og frygtede situationer/objekter, så jeg har overblik over din nuværende tilstand og kan forberede mig til vores første samtale. I mailen kan du også oplyse, hvilken digitale platform du foretrækker at bruge til din session: Skype, Facebook Messenger eller Google Meet.

Coaching sessioner
– hvad kan du forvente?

Under vores samtale vil vi dække alle de emner/situationer, du ser som relevante. Du bestemmer selv, hvad der er vigtigt for dig at tale om, og jeg vil lytte til dig og foreslå nogle øvelser eller metoder.

Der er ingen rigtig eller forkert måde at lave coaching på, det er vores venlige fortrolige samtale, som vil forløbe naturligt. Hvis du ikke føler dig tryg ved at engagere dig i en bestemt opgave, vil jeg foreslå en anden måde at praktisere den samme færdighed eller tankemønster på.

Jeg vil dele min personlige erfaring med angst og min ekspertindsigt – så du vil møde mig som coach såvel som tidligere angstpatient. Mange af mine kunder synes det er meget opmuntrende, da jeg er et levende bevis på, at langvarig angst kan løses selv uden medicin.

DSC_1085-2

En varig forandring

Mit mål er at udstyre dig med viden og værktøjer, der gør dig i stand til at designe dit liv på en måde, der forhindrer udbrændthed og stress (begge fører til ændringer i din hjernekemi og forårsager angst). Derfor er mine sessioner effektive og har fremragende værdi. Når du har løst din angst, får du kontrol over dit liv og fremtidige helbred.